Παίξιμο της μπάλας με πρόθεση από τον αμυνόμενο κι η σχέση του με το Off-Side

Μια πολύ ενδιάφερουσα ανάλυση για το Off-Side, σε σχέση με το παίξιμο της μπάλας από αμυνόμενο, δημοσίευσε ο εκπαιδευτής 1ης Κατηγορίας κ. Χρυσόστομος Μάνθος.

Συνεχίστε την ανάγνωση Παίξιμο της μπάλας με πρόθεση από τον αμυνόμενο κι η σχέση του με το Off-Side

Ενημέρωση για τις αλλαγές στους «Κανόνες του Παιχνιδιού» 2016-17

Κανόνες του Παιχνιδιού 2016-17
Κανόνες του Παιχνιδιού 2016-17

Χρονιά μεγάλων αλλαγών για τους Κανονισμούς του Ποδοσφαίρου. Αλλαγές που υπεισέρχονται στην φιλοσοφία του αθλήματος και το προσεγγίζουν με μια πολύ διαφορετική ματιά, σχεδόν αιρετική, αλλά ταυτόχρονα σύγχρονη κι ανανεωτική. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι οι κανονισμοί έρχονται πιο κοντά στην σημερινή εποχή.

Συνεχίστε την ανάγνωση Ενημέρωση για τις αλλαγές στους «Κανόνες του Παιχνιδιού» 2016-17

Αλλαγές στους «Κανόνες του Παιχνιδιού» 2016-17

Κανόνες του Παιχνιδιού 2016-17
Κανόνες του Παιχνιδιού 2016-17

Χρονιά μεγάλων αλλαγών για τους Κανονισμούς του Ποδοσφαίρου. Αλλαγές που υπεισέρχονται στην φιλοσοφία του αθλήματος και το προσεγγίζουν με μια πολύ διαφορετική ματιά, σχεδόν αιρετική, αλλά ταυτόχρονα σύγχρονη κι ανανεωτική.

Συνεχίστε την ανάγνωση Αλλαγές στους «Κανόνες του Παιχνιδιού» 2016-17

Διαδικασία των πέναλτι

PenaltiesΤα πρωταθλήματα πλησιάζουν στο τέλος τους κι ήδη, σε συγκεκριμένες κατηγορίες, έχουν οριστεί αγώνες κατάταξης. Παράλληλα, και στις υποδομές οδεύουμε προς την ολοκλήρωση των διοργανώσεων, διανύοντας τις τελικές φάσεις.

Συνεχίστε την ανάγνωση Διαδικασία των πέναλτι

Selfies μετά το γκολ;

Μια νέα μόδα έχει κάνει την εμφάνισή της στο ποδόσφαιρο. Μετά την selfie που έβγαλε ο Τότι της Ρόμα (φωτο), ύστερα από επίτευξη τέρματος, η συνήθεια αυτή αρχίζει να εμφανίζεται παντού.

Συνεχίστε την ανάγνωση Selfies μετά το γκολ;