Συνεστίαση Συνδέσμου 2018

Συνεστίαση Συνδέσμου Μάιος 2018 – ΔΣ με Παπακωνσταντίνου

Πραγματοποιήθηκε, με μεγάλη επιτυχία, η συνεστίαση του Συνδέσμου μας, την Παρασκευή 18 Μαΐου, στην ταβέρνα «Βοργιάς».

Το παρών έδωσαν πάνω από 60 μέλη μας, εν ενεργεία και μη, μαζί με τις οικογένειές τους, σε μια από τις στιγμές που μας δίνεται η ευκαιρία να συνομιλήσουμε χωρίς την πίεση του γηπέδου, έχοντας παρέα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της αντιπροσωπεία της ΕΠΣ Εύβοιας, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο (και Δήμαρχο Διρφύων – Μεσσαπείων) κ. Ψαθά, τον Γενικό Γραμματέα (και Πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας) κ. Πίσχινα, τον ταμία κ. Παπαδάκη και τα μέλη κ.κ. Δαφνή και Ιωσήφ. Παρών κι ο προηγούμενος Πρόεδρος κ. Παπακωνσταντίνου.

Αξίζει να τονιστεί η παρουσία των «παλιών» Φιλαλήθη Κούρνη, Μιχάλη Μπούρικα, Ηλία Γιαπλέ, Μανώλη Γεροχειμώνα, Γιάννη Φωτίου, Μπάμπη Καρατζά (μέλος της ΕΔ/ΕΠΣΕ), Γιώργου Αδάμ, Γιάννη Φώτογλου, Δημήτρη Καρρά, Αποστόλη Τσολακίδη, Γιάννη Κάμπαξη, αλλά και του μέλους του Δ.Σ. Μάκη Νέγρη, καθώς και των Διαιτητών της νέας σχολής Βαγγέλη Λειβαδιτάκη, Θοδωρή Μαρίνου, Κώστα Ντουμάνη και Κώστα Μούτουπα. Παρών κι ο Μιχάλης Ματσούκας (ο νεότερος) που, αν κι αγωνίζεται στην Αιτωλοακαρνανία, είναι πάντα κοντά στον Σύνδεσμο που ανδρώθηκε.

Όπως είναι φυσικό ήταν σύσσωμο το Δ.Σ., που συντόνιζε όλη την προσπάθεια, ώστε να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι.

Ακόμη, παρευρέθησαν οι δημοσιογράφοι – φωτορεπόρτερ κ.κ. Αγαπητός (evia-halkida), Αποστολίδης (9,65 & Δυνατά-Αθλητικά) και Κόκκορης (Ευβοϊκή Γνώμη), τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.

Δείτε στα παρακάτω link φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Evia-halkida

Δυνατά – Αθλητικά

Ευβοϊκή Γνώμη