Χορηγός ο Σύνδεσμος στην λαχειοφόρο της ΕΠΣΕ

nea-syndesmouΟ Σύνδεσμος συνεπής στην πάγια θέση του για προσφορά και συμμετοχή σε πρωτοβουλίες που θα ωφελήσουν, τόσο στην κοινωνία, όσο και το ποδόσφαιρο, αποφάσισε να δώσει ένα δωρεάν παιχνίδι στις ομάδες του Νομού μας, όπως έκανε και πριν 2 χρόνια.

Η Ένωση, μέσω του Προέδρου της κ. Παπακωνσταντίνου, μας πρότεινε να συμμετάσχουμε, ως χορηγοί, στην λαχειοφόρο αγορά που διοργανώνει η Ένωση κι έτσι να συνδράμουμε, με περισσότερο λειτουργικό τρόπο τα σωματεία. Ο Σύνδεσμος, δηλαδή, να καλύψει μεγάλο μέρος του ποσού που θα έπρεπε να συνεισφέρουν τα σωματεία, ώστε ότι συγκεντρώσουν από την πώληση των λαχνών να τους ανήκει εξ’ ολοκλήρου.

Ο Σύνδεσμος «έτρεξε» γρήγορα αυτή την πρωτοβουλία, ώστε να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος. Έτσι στο Δ.Σ. στις 27 Φεβρουαρίου 2015 αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση και το ανακοίνωσε στα μέλη του στην συγκέντρωση που έγινε στην Ένωση την ίδια ημέρα. Μάλιστα η υλοποίησή της έγινε άμεσα, τα Σαββατοκύριακα 28/2-1/3 και 14-15/3/2015 και το ποσό έχει αποδοθεί ήδη στην ΕΠΣΕ.

Ο Σύνδεσμός μας θα έχει, πάντα, ως προτεραιότητα τα μέλη του, χωρίς όμως να παραγνωρίζει ότι λειτουργεί σε ένα μεγαλύτερο σύνολο, το ευβοϊκό κι ελληνικό ποδόσφαιρο και βέβαια την κοινωνία.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι και στην συνέχεια θα υπάρχουν και θα επαναλαμβάνονται εκδηλώσεις, κοινωνικές δράσεις, αλλά και παροχές προς τα μέλη μας και το ποδόσφαιρο.