Τέλεση αγιασμού 2015-16

Αγιασμός 2015-16
Αγιασμός 2015-16

Ο Σύνδεσμός μας τέλεσε με λαμπρότητα, για μία ακόμη φορά, τον καθιερωμένο αγιασμό για την έναρξης της αγωνιστικής περιόδου, με την πλειοψηφία των μελών να γεμίζουν την αίθουσα συγκεντρώσεων.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους το μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ, Πρόεδρος της ΕΠΣ Εύβοιας και Πρόεδρος της ΕΔ/ΕΠΣΕ κ. Παπακωνσταντίνου, μαζί με τον Αναπληρωτή Γεν. Γραμματέα κ. Ρέτσα και το μέλος κ. Δαφνή. Παρέστησαν επίσης ο Πρόεδρος των Προπονητών Ποδοσφαίρου της Εύβοιας κ. Ταυταρίδης, μαζί με τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων κ. Ρόγκα. Ακόμα, το παρόν έδωσαν τα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΕ και μέλη του Συνδέσμου κ.κ. Καρατζάς και Μαργαρίτη.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με αναφορά στο έργο του πρώην Προέδρου του Συνδέσμου Χρήστου Τοκπασίδη, που «έφυγε» τον Αύγουστο από κοντά μας και την τήρηση 1’ σιγής στην μνήμη του.

Στην συνέχεια τους προσκεκλημένους καλωσόρισε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, Λευτέρης Φανός. Αφού τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους, αναφέρθηκε στο πολύπλευρο έργο του Συνδέσμου, τόνισε το οικογενειακό κλίμα που τον διακρίνει κι έθεσε τους στόχους για τη νέα χρονιά, με κυριότερο την προώθηση των νέων συναδέλφων, πάντοτε με την αμέριστη συμπαράσταση των παλαιότερων.

Κατόπιν χαιρετισμό απηύθυνε ο κ. Παπακωνσταντίνου, συγχαίροντας τους διαιτητές για την περασμένη περίοδο και προτρέποντας τους να συνεχίσουν να δουλεύουν για να ανεβάσουν το επίπεδο της ευβοϊκής διαιτησίας, αλλά και για την ομαλή εξέλιξη των πρωταθλημάτων. Ταυτόχρονα δόθηκαν οδηγίες και κατευθύνσεις για ζητήματα που άπτονται της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου που διανύουμε.

Με την σειρά του ο κ. Ταυταρίδης ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά, αναφέρθηκε στην συνεργασία προπονητών και διαιτητών και στην προσπάθεια για συνεχή βελτίωση του ευβοϊκού ποδοσφαίρου.

Τον αγιασμό τέλεσε, με την πρέπουσα λαμπρότητα, ο Πατήρ Ιωάννης Φαφούτης. Μετά την ολοκλήρωσή του ευχήθηκε, με την σειρά του, καλή ποδοσφαιρική χρονιά και παρότρυνε τους διαιτητές να μεγιστοποιήσουν την προσπάθειά τους με στόχο αντικειμενικές διαιτησίες, με όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη.

Την εκδήλωση κάλυψαν φωτογραφικά ο Ηλίας Θαλάσσης κι ο Άγγελος Αγαπητός, τους οποίους κι ευχαριστούμε θερμά (από όπου προήλθε κι η φωτογραφία του άρθρου).

Για περισσότερες φωτογραφίες κάντε κλικ εδώ.