Παροχή Ιατρικής Βοήθειας στα Γήπεδα

Ο Σύνδεσμος μας απάντησε σε επιστολές του Ιατρικού Συλλόγου Εύβοιας, αναφορικά με την παροχή ιατρικής βοήθειας στα γήπεδα, με το παρακάτω κείμενο.

 

Συνεχίστε την ανάγνωση Παροχή Ιατρικής Βοήθειας στα Γήπεδα

Συλλυπητήρια για Σεφερλή (Αναγέννηση Αφρατίου)

nea-syndesmouΟ Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας εκφράζει την οδύνη του για τον χαμό του ποδοσφαιριστή της Αναγέννησης Αφρατίου Γιώργου Σεφερλή.

Συνεχίστε την ανάγνωση Συλλυπητήρια για Σεφερλή (Αναγέννηση Αφρατίου)

Αγιασμός 2017-18

nea-syndesmouΟ καθιερωμένος αγιασμός για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, 2017-18, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου, στις 19:00, στην αίθουσα του Συνδέσμου μας.

Η παρουσία όλων σας θα είναι μεγάλη τιμή και χαρά για εμάς!

Θα ακολουθήσει μάθημα, με Video Quizzes που έχουν σταλεί από την ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Νέα ποδοσφαιρική περίοδος 2017-18

Το νέο Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας, με την ευκαιρία της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου, εύχεται σε όλες τις ομάδες, στα μέλη του και σε κάθε συμμετέχοντα, υγεία κι εκπλήρωση των στόχων τους.

Συνεχίστε την ανάγνωση Νέα ποδοσφαιρική περίοδος 2017-18

Νέα Σχολή Διαιτησίας – Μπες κι εσύ στο παιχνίδι!

Νέα Σχολή Διατησίας διοργανώνει η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Εύβοιας, σε συνεργασία με την ΚΕΔ/ΕΠΟ και τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας.

Συνεχίστε την ανάγνωση Νέα Σχολή Διαιτησίας – Μπες κι εσύ στο παιχνίδι!

Συλλυπητήρια για Μαρίνο

nea-syndesmouΟ Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας πληροφορήθηκε την ξαφνική απώλεια του Γιάννη Μαρίνου, παλαιού ποδοσφαιριστή και μετέπειτα προπονητή.

Συνεχίστε την ανάγνωση Συλλυπητήρια για Μαρίνο

Συλλυπητήρια για Φώτου

nea-syndesmouΟ Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας μόλις πληροφορήθηκε την απώλεια του Σωκράτη Φώτου, Προέδρου του Α.Ο. Αιδηψού και παλαίμαχου ποδοσφαιριστή. Αρχικά θα ήθελε να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους οικείους του.

Συνεχίστε την ανάγνωση Συλλυπητήρια για Φώτου