Χορηγίες – Διαφημίσεις

Προθέρμανση με φόρμες Συνδέσμου

Ο Σύνδεσμός μας, όλα αυτά τα χρόνια, επιδιώκει συνεργασίες με χορηγούς και διαφημιζόμενους, ώστε να παρέχει καλύτερες συνθήκες στα μέλη του και κατ’ επέκταση στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο.

Συνεχίστε την ανάγνωση Χορηγίες – Διαφημίσεις

Συγχαρητήρια σε Μικτή Ομάδα ΕΠΣ Εύβοιας

Ο Σύνδεσμός μας συγχαίρει, για την επιτυχία της, την Μικτή ομάδα του Νομού μας κι όσους την στελεχώνουν, για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο Region’s Cup 2018, για δεύτερη φορά στην ιστορία του θεσμού.

Συνεχίστε την ανάγνωση Συγχαρητήρια σε Μικτή Ομάδα ΕΠΣ Εύβοιας

Συλλυπητήρια για Κουκουβάο (Άγιος Λουκάς)

nea-syndesmouΟ Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας εκφράζει την οδύνη του για τον χαμό του ποδοσφαιριστή του Αγίου Λουκά Αντώνη Κουκουβάου.

Συνεχίστε την ανάγνωση Συλλυπητήρια για Κουκουβάο (Άγιος Λουκάς)

Συλλυπητήρια σε Πίσχινα

nea-syndesmouΟ Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον Γενικό Γραμματέα της ΕΠΣ Εύβοιας και Πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας Γιώργο Πίσχινα, για την απώλεια της μητέρας του.

Συνεχίστε την ανάγνωση Συλλυπητήρια σε Πίσχινα

Συλλυπητήρια για Πικραμένο

nea-syndesmouΟ Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας εκφράζει την μεγάλη του θλίψη για την απώλεια του Κώστα Πικραμένου, ενός από τα παλαιότερα μέλη μας, με έντονη παρουσία στα γήπεδα της Εύβοιας.

Συνεχίστε την ανάγνωση Συλλυπητήρια για Πικραμένο

Συλλυπητήρια για Καρβελά

nea-syndesmouΟ Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Γιάννη Καρβελά, που έφυγε από κοντά μας χθες.

Συνεχίστε την ανάγνωση Συλλυπητήρια για Καρβελά