Συλλυπητήρια για Φεφέκο

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του πρώην Προέδρου της ΕΠΣ Εύβοιας Χρήστου Φεφέκου, που «έφυγε» προχθές από κοντά μας.

Συνεχίστε την ανάγνωση Συλλυπητήρια για Φεφέκο

Αγιασμός 2022-23 – Συγκέντρωση

nea-syndesmouΤην Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου στις 19:00, στην αίθουσα του Συνδέσμου Διαιτητών Εύβοιας «Χρήστος Τοκπασίδης», θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός ενόψει την νέας αγωνιστικής περιόδου. Καλούνται όλοι οι συνάδελφοι διαιτητές να παρευρεθούν.

Συνεχίστε την ανάγνωση Αγιασμός 2022-23 – Συγκέντρωση

Συλλυπητήρια για Φώτογλου

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να αποχαιρετά ένα ακόμη μέλος του, σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Συνεχίστε την ανάγνωση Συλλυπητήρια για Φώτογλου

Συλλυπητήρια για Γιαπλέ

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας πληροφορήθηκε την απώλεια του Ηλία Γιαπλέ, του «φιλάρα», ενός από τα πιο γνωστά μέλη μας, με έντονη παρουσία στο ποδόσφαιρο της Εύβοιας.

Συνεχίστε την ανάγνωση Συλλυπητήρια για Γιαπλέ

Ανακοίνωση για συγκέντρωση

nea-syndesmouΘα θέλαμε να ενημερώσουμε τα μέλη μας ότι θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση την Παρασκευή 15 Απριλίου, στις 18:30, στην αίθουσα συγκεντρώσεων «Χρήστος Τοκπασίδης», με φυσική παρουσία.

Συνεχίστε την ανάγνωση Ανακοίνωση για συγκέντρωση

Συλλυπητήρια για Θαλάσση

Ο Ηλίας Θαλάσσης δεν ήταν από τους άμεσους πρωταγωνιστές του αθλήματος. Δεν ήταν ποδοσφαιριστής, δεν ήταν προπονητής κλπ. Κατάφερε, όμως, να αλλάξει ριζικά τον τρόπο της κάλυψης ενός αθλητικού γεγονότος.

Συνεχίστε την ανάγνωση Συλλυπητήρια για Θαλάσση