Ο Λάμπρου στην Super League – Αξιολογήσεις 2018

Λάμπρου Γιώργος

Ο Σύνδεσμός μας επιθυμεί να εκφράσει τα θερμά του συγχαρητήρια στο μέλος του Γιώργο Λάμπρου για την αξιολόγησή του, ως Διαιτητή, στην Super League.

Ο Γιώργος κατάφερε, σε σύντομο χρονικό διάστημα, μέσα από συνεχή προσπάθεια, να βελτιώνεται κάθε μέρα, να «κερδίζει» τις κατηγορίες και να επιτύχει την συμμετοχή του στην κορυφαία κατηγορία της χώρας.

Ο Γιώργος γεννήθηκε το 1986. Εμφανίσθηκε, για πρώτη φορά, στα γήπεδα της Εύβοιας την ποδοσφαιρική περίοδο 2009-10. Με την συνεχή δουλειά και την σταθερότητά του ανέβηκε τις κατηγορίες (2011-2013 Δ’ Εθνική / 2013-2016 Γ’ Εθνική / 2016-2018 Football League).

Επίσης, πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στο Νίκο Χατζηκαμαγιάννη, για την αξιολόγησή του, ως Βοηθός Διαιτητής, στην Football League.

Παράλληλα, ο Σύνδεσμός μας θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες του στον Στέλιο Φώτη, που ολοκλήρωσε μια μακρά πορεία στις Εθνικές Κατηγορίες (από το 2007). Αναμένουμε, με ενδιαφέρον, τα επόμενα βήματά του στο ποδόσφαιρο. Ήρεμη δύναμη, αλλά με ισχυρό αποτύπωμα, τόσο εντός, όσο κι εκτός γηπέδων, έδειξε σε όλους μας ένα διαφορετικό είδος αθλητισμού, που θα χρησιμεύσει ως παρακαταθήκη για το μέλλον.

Συγχαρητήρια, ακόμη, αξίζουν και στους Μιχάλη Ματσούκα, ένα «δικό» μας παιδί, που αγωνίζεται στην Αιτωλοακαρνανία και πέτυχε να επιλεγεί ως Διαιτητής Football League, αλλά και στον Δημήτρη Φίλο, που έχοντας ανδρωθεί και διανύσει το μεγαλύτερο μέρος της διαιτητικής του πορείας στην Εύβοια, επιλέχθηκε ως Βοηθός Super League, στην Βοιωτία.

Κλείνοντας, στους Κώστα Αργύρη, Αποστόλη Παπαποστόλου και Δημήτρη Καλαμάτα θα θέλαμε να τους τονίσουμε ότι οι μικρές απογοητεύσεις θα πρέπει να τους κάνουν ακόμα πιο δυνατούς, ώστε να συνεχίσουν με ακόμη μεγαλύτερο πείσμα και συγκέντρωση, για να επανέλθουν και να πετύχουν τους στόχους τους.