Αποφάσεις Δ.Σ. 19/10 & 2/11/2015

assoc_logo_headΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 12/11/2015

Για ενημέρωσή σας, θα θέλαμε να γνωστοποιήσουμε αποφάσεις του Δ.Σ. που ελήφθησαν κατά τα τελευταία δύο συμβούλια, στις 19/10/15 και στις 02/11/15. Συγκεκριμένα:

  • Αποδέχεται, ομόφωνα, την παραίτηση του Α’ Αντιπροέδρου και μέλους της Επιτροπής Τύπου – Δημοσίων Σχέσεων & Εκδηλώσεων κου Τσολακίδη Απόστολου, κατόπιν της επιστολής παραίτησης του. Το Δ.Σ. συμπληρώθηκε από το πρώτο αναπληρωματικό μέλος κο Δελχά Περικλή.
  • Αποφάσισε, ομόφωνα, όπως την θέση του Α’ Αντιπροέδρου αναλάβει ο κος Βελέντζας Βασίλειος, μέχρι τώρα Β’ Αντιπρόεδρος, και την θέση του Β’ Αντιπροέδρου αναλάβει ο κος Βλάχος Γεώργιος.
  • Αποφάσισε, ομόφωνα, όπως προβεί στις παρακάτω ενέργειες, τιμώντας την μνήμη του εκλιπόντος, πρώην Προέδρου του Συνδέσμου Διαιτητών Ευβοίας, Χρήστου Τοκπασίδη:
  1. Oνομασία αίθουσας συγκεντρώσεων του συνδέσμου ως «Aίθουσα Χρήστου Τοκπασίδη». Τοποθέτηση επιτοίχιας πλάκας στην είσοδο της αίθουσας.
  2. Τοποθέτηση επιτοίχιας πλάκας, στην είσοδο του κτηρίου, με τα ονόματα των μελών που απάρτιζαν το Δ.Σ. που προέβη στην αγορά του οικήματος του Συνδέσμου.
  3. Θέσπιση βραβείου «Χρήστος Τοκπασίδης», για τον καλύτερο νέο Διαιτητή της χρονιάς, σε συνεργασία με την Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ.Ε.
  • Αποφάσισε, ομόφωνα, όπως καλέσει σε απολογία τον κο Τσολακίδη Απόστολο, απ’ ευθείας στην Πειθαρχική Επιτροπή Καταστατικών Παραβάσεων (Π.Ε.Κ.Π.) του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας, λόγω των αναφερόμενων στην από 05/10/2015 επιστολή παραίτησης του, καθώς και για τα λεγόμενα του στην συνέντευξή του στον Ρ/Σ «9,81 – Ράδιο Ένα» της Χαλκίδας, στις 9/10/15. Μετά την απολογία του η Π.Ε.Κ.Π. αποφάσισε όπως εισηγηθεί προς το Δ.Σ. του Συνδέσμου, στο συμβούλιο της 02/11/2015, τα εξής:
    Tην επιβολή ποινής 15 (δεκαπέντε) ημερολογιακών ημερών προσωρινού αποκλεισμού από όποια δραστηριότητα, σε περίπτωση εγγράφου ανακλήσεως των λεγομένων, σε διαφορετική περίπτωση την επιβολή ποινής προσωρινής διαγραφής 6 (έξι) μηνών. Με δεδομένη την δημοσιοποίηση της ανάκλησης των δηλώσεων, όπως κοινοποιήθηκε και στον Σύνδεσμο, αλλά και την έκφραση συγγνώμης, τόσο προφορικά, στην Π.Ε.Κ.Π., όσο και δημόσια, επιβάλλεται η ποινή των 15 ημερών.

Για την Επιτροπή Τύπου – Δημοσίων Σχέσεων & Εκδηλώσεων

Κασομούλης Γεώργιος / Βρακάς Χρυσοβαλάντης