ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓIA ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

assoc_logo_head

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ»

Την Τετάρτη  13/3/24 ο  ΣΔΠ/ΕΥΒΟΙΑΣ , πραγματοποίησε για τα μέλη του, συνεστίαση στη ταβέρνα «ΠΑΝΟΡΑΜΑ» στη Δροσιά Χαλκίδας.  Κατά τη διάρκεια της βραδιάς τιμήθηκαν με απονομή  πλακέτας για την πολυετή προσφορά τους  στο χώρο της διαιτησίας , τέσσερις παλαίμαχοι  διαιτητές.

Συγκεκριμένα, ο κ .Ματσούκας  Σταμάτης.- ο κ. Νέγρης Πρόδρομος – ο κ. Παπακωνσταντίνου Κωνσταντίνος και  ο  κ. Σιμιτζής Ευάγγελος.

Επίσης τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε στον δημοσιογράφο κ. Λαγό Κωνσταντίνο, αφενός μεν για την κάλυψη των εκπαιδευτικών μαθημάτων και δραστηριοτήτων του συνδέσμου μας και αφετέρου δε για το ήθος του και την εργατικότητά του.

Στη συνέχεια, ακολούθησε κλήρωση  για τρείς δωροεπιταγές προσφορά της  εταιρείας «Ζύμη Ψαχνών»  που εξασφάλισε για  τον σύνδεσμό ο παρατηρητής-εκπαιδευτής διαιτησίας κ. Κάμπαξης Ιωάννης. Οι νικητές που αναδείχθηκαν μετά από κλήρωση  ήταν  οι ακόλουθοι εν ενεργεία διαιτητές :  κ. Σπανός Ιωάννης- κ. Βελέντζας Βασίλης- κ. Ντούρας Ευστράτιος.

Το Δ.Σ . του συνδέσμου, ευχαριστεί όλα τα μέλη που παραβρέθηκαν σε αυτή την όμορφη βραδιά   καθώς και τα τιμώμενα πρόσωπα που αποδέχτηκαν την  πρόσκλησή μας. Επίσης, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την «Ζύμη Ψαχνών» και την ταβέρνα «ΠΑΝΟΡΑΜΑ», του κ. Λάμπρου Ιωάννη  και της κ. Ζωγράφου Μαρία, για την ζεστή  και φιλική ατμόσφαιρα που μας πρόσφεραν. 

Όσον αφορά τα μέλη μας που δεν κατάφεραν να παραστούν στην εν λόγω εκδήλωση , το Δ.Σ.  υπόσχεται  ότι  σύντομα θα διοργανώσει μια  ανάλογη βραδιά.

Με τιμή για το ΔΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Aθανάσιος Παπακυριάκος

ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Ευστράτιος Ντούρας