ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ

assoc_logo_head

ANAKOINΩΣH

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του ΣΔΠ ΕΥΒΟΙΑΣ, με αφορμή τα τελευταία δυσάρεστα γεγονότα που διαδραματίστηκαν σε βάρος των διαιτητών, μελών του Συνδέσμου μας, εκφράζουν την πλήρη συμπαράσταση τους στους εν λόγω διαιτητές και ταυτόχρονα καταδικάζουν κάθε μορφή βίας που πλήττει γενικά το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο και τον Ευβοϊκό Αθλητισμό . Η βία, από όπου κι αν αυτή προέρχεται, πρέπει να είναι άμεσα καταδικαστέα.

Η ασφάλεια και η υγεία κάθε διαγωνιζόμενου πρέπει να είναι πάντα η άμεση προτεραιότητα για κάθε φορέα και σύνδεσμο. Δεν είναι δυνατόν, κάθε φορά που η επιδίωξη της νίκης οξύνει τον ανταγωνισμό, να πυροδοτεί ταυτόχρονα το κλίμα για την εκδήλωση βίαιων συμπεριφορών, μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους, εναντίον των διαιτητών.

Είμαστε όλοι μέρος του παιχνιδιού και έχουμε την τεράστια ευθύνη να διαφυλάξουμε το κύρος του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου, που τόσο πολύ αγαπάμε και υπηρετούμε όλοι μας. Τα φαινόμενα βίας αποτελούν ένα ακόμη σημείο απαξίωσης του ελληνικού ποδοσφαίρου. Καλούνται όλοι οι συνεργαζόμενοι φορείς, αλλά και οι υγιώς σκεπτόμενοι φίλαθλοι, να συμβάλλουν για την εκτόνωση της βίας. Πρέπει να αποφευχθεί άμεσα κάθε περαιτέρω ένταση που πλήττει το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο.

Με τιμή για το ΔΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Θανάσης Παπακυριάκος

ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Ευστράτιος Ντούρας