Ενημέρωση για την Ετήσια Γενική Συνέλευση 2016

assoc_logo_headΠραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016, στην αίθουσα συγκεντρώσεων, η ετήσια Γενική Συνέλευση (ΓΣ) του Συνδέσμου, με την παρουσία και συμμετοχή 45 μελών μας.

Η συνέλευση ξεκίνησε με την εκλογή του Προέδρου και του Γραμματέα της ΓΣ. Τις θέσεις κατέλαβαν, με ομόφωνη απόφαση του σώματος, ο Πρόεδρος κι ο Γενικός Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου (ΔΣ) κ.κ. Φανός και Ρουμπής, αντίστοιχα.

Στην συνέχεια ο Πρόεδρος του Συνδέσμου έκανε τον διοικητικό απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, τονίζοντας αρχικά την αναγκαιότητα ύπαρξης του Συνδέσμου για τα μέλη του κι αναφερόμενος στις εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν (Αγιασμός – Κοπή Πίττας – Αποκριάτικη Εκδήλωση για τα παιδιά), στις φιλανθρωπικές δράσεις που συμμετείχαν μέλη του, καθώς και στην συνεργασία με την ΕΠΣ σε τομείς κοινής αρμοδιότητας. Επίσης, αναφερόμενος στην επόμενη χρονιά, τόνισε την αναγκαιότητα διοργάνωσης περισσότερων εκδηλώσεων για τα μέλη, με σκοπό την σύσφιγξη των σχέσεων, στην οργάνωση των διαδικασιών για τη νέα χρονιά (ιατρικές εξετάσεις – έντυπα – οικονομικά) και στην προσπάθεια αναβάθμισης των Δευτεριάτικων συγκεντρώσεων, με καλύτερο προγραμματισμό, αλλά και με εμπλουτισμό των ομιλητών.

Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο ταμίας κ. Παπακυριάκος όπου έκανε εμπεριστατωμένη ανάλυση του οικονομικού απολογισμού, αλλά και του προϋπολογισμού για τη νέα χρονιά κι ανάγνωσε την έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής, που κατέγραφε την άρτια λειτουργία του Συνδέσμου. Παράλληλα, απάντησε σε όσα ερωτήματα τέθηκαν.

Η ΓΣ προχώρησε με την εγγραφή ομιλητών από τους παρόντες. Τον λόγο έλαβαν, με την σειρά, ο κ. Ματσούκας Σταμάτης, όπου μίλησε για τον καλύτερο προγραμματισμό των συγκεντρώσεων, ώστε να υπάρχει η μέγιστη δυνατή συμμετοχή, ο κ. Τσολακίδης, που αναφέρθηκε στην λειτουργία του ΔΣ και στα προβλήματα που, κατά την γνώμη του, υπάρχουν, στην παρουσία του στα δρώμενα του Συνδέσμου, στην συντήρηση του κτηρίου, στις χορηγίες, στις επικείμενες αλλαγές που, πιθανώς, να γίνουν στην δομή της Διαιτησίας, ενώ έκλεισε εκφράζοντας την αγωνία του για το μέλλον του Συνδέσμου.

Κατόπιν, τον λόγο έλαβε ένα από τα παλαιότερα μέλη μας, ο κ. Φώτογλου, που συνεχάρη το ΔΣ για τις προσπάθειες του, εξέφρασε και την δική του αγωνία για το μέλλον, προέτρεψε τα μέλη να είναι συνεπή και να συμμετέχουν και τέλος πρότεινε να επανεξετασθεί η δυνατότητα διοργάνωσης εκδρομών για τα μέλη.

Τον κατάλογο των ομιλητών έκλεισαν τα μέλη του ΔΣ του Συνδέσμου κ.κ. Χουντάσης και Βλάχος, που μίλησαν, ο μεν πρώτος για την επόμενη χρονιά και τις προσπάθειες που θα καταβάλλει για να κυλήσουν όλα όπως είναι σχεδιασμένα, ο δε δεύτερος ζήτησε από τα μέλη μας να συμμετάσχουν, με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας, ώστε να είναι η λειτουργία του Συνδέσμου πιο αντιπροσωπευτική και να εκφράζεται, με πιο άμεσο τρόπο, η γνώμη όσο το δυνατόν περισσότερων.

Ο Πρόεδρος κι ο Ταμίας έλαβαν τον λόγο και πάλι κι απάντησαν στα ερωτήματα και στα θέματα που τέθηκαν από τους ομιλητές, ξεδιαλύνοντας όλα τα εκκρεμή ζητήματα και διαβεβαιώνοντας για την συνέχιση της εύρυθμης λειτουργίας του Συνδέσμου.

Η ΓΣ ολοκληρώθηκε με την υπερψήφιση του Διοικητικού (ένα μέλος καταψήφισε) και του Οικονομικού (ένα μέλος δήλωσε παρών) απολογισμού, καθώς και του Προϋπολογισμού για τη νέα χρονιά, 2016-17.